Corona Covid-19 og forskellige forhold har medført at den traditionsrige og populære ”Drengerøvsaften” hvert år den sidste fredag i maj lukker ned.

Danmarks Busmuseum har i 7 år afviklet ”Nordisk Veterantræf for Busser og Lastbiler” – altid på lørdagen i uge 34.

Danmarks Busmuseum arrangerer i 2021 veterantræf for 8. gang, men i lyset af ”Drengerøvsaften” ophører, har bus museet inkorporeret og viderefører dele af elementerne fra ”Drengerøvsaften” – og samtidig ændrer arrangements navnet til:

”Rally & Veterantræffet Skælskør 2021”

Skælskør Turistforening deltager som medarrangør.

Hvis Corona restriktionerne ophører eller delvis ophører, er vi klar til at køre projektet lørdag d. 28. i Skælskør By, Havneområder og omegn, samt søndag d. 29. aug. på Danmarks Busmuseum Fabriksvej 1 i Skælskør.

Arrangementet bliver et omfattende arrangement med veterankøretøjer af motorcykler, rally, sportsvogne, historiske køretøjer, busser og lastbiler, stadig gerne med køretøjer fra Norge og Sverige.

Der bliver arrangeret 3 orienteringsløb med 60-70 km rundtur. Veteranmotorcykler. Sports/rally biler. Busser og lastbiler, max 50 deltagere i hvert løb.

Oplysning om tilmelding fremkommer medio april, på Facebook og hjemmesiden.

Da vi kun kan have de 3×50 tilmeldte køretøjer til orienteringsløbene, arrangeres gruppeture på ture i lokalområdet – måske især med motorcykler da vi her forventer et meget stort antal.

Mange events og spændende arrangementer hele dagen. Endeligt program lægges ud i april måned.

I lighed med den tidligere ”Drengerøvsaften” er alle velkommen med deres mere eller mindre spændende køretøj af 2 og/eller 4-hjulede.

Køretøjerne udstilles i centrum, på havnen, grønne områder. Ønsker man at tilmelde sig i en gruppe, eks MG, Ford, lokal klub ”X-Købing”, motorcykkelklub o.l. – kan sådanne tilmelde sig og have et fællesskab/område, ellers fordeler vi køretøjerne efterhånden som de ankommer.

Husk at følge med på hjemmesiden.

Danmarks Busmuseum, Ole Vang.