”Ferie for alle 2018” i Messe Center Herning d. 23.-24. og 25. feb.

//”Ferie for alle 2018” i Messe Center Herning d. 23.-24. og 25. feb.

”Ferie for alle 2018” i Messe Center Herning d. 23.-24. og 25. feb.

Den store Skandinaviske Feriemesse ”Ferie for alle 2018” i Messe Center Herning d. 23.-24. og 25. feb.

Mere information om messen brug dette link: http://www.ferieforalle.dk
Danmarks Busmuseum i Skælskør
En del af Sjællands Vestkyst
Museet ønsker at flere får den store oplevelse med fortælling om rutebil og bushistorien i Danmark gennem de sidste omkring 110 år, ved at besøge Danmarks eneste bus museum i Skælskør.
Derfor deltager vi med en 48m2 stor stand midt i Danmarkshallen Hal C.
På standen kan ses en ½-restaureret DodgeBrothers rutebil/bus fra 1928/29. Når bussen er færdig har den plads til 10 passagerer og med åben kaleche.
Ud over denne bus kan du få en snak med bus museets frivillige hjælpere.
På fladskærme vises video fra museet med kørsel, arbejdende værksted m.m. –  samt billeder fra hverdagen på museet – og billeder omkring alle de aktiviteter Danmarks Busmuseum deltager i eller er medarrangører af i Skælskør området og Vestsjælland.
Bruchurer og en masse billeder af museets mange og forskelligartede veteranbusser.
På standen kan du desuden være med i en konkurrence hvor præmier bl.a. er et ophold i Skælskør med overnatning, billetter med adgang til Danmarks Busmuseum, en billet til Techno-Classica, Essen 2018 m.m.
Tecno-Classica er Verdensudstilling for Classic og prestige biler, motorsport, motorcykler o.m.m.
Vi glæder os til at se dig, dine venner og familie en af dagende på Danmarks Største Feriemesse.
Ole Vang
direktør