Denne begivenhed er allerede afholdt.

For 6. år i afholder vi træf og orienteringskøb for veteran-busser og lastbiler.

Program: Mødested/morgenkaffe på Fabriksvej 1 4230 Skælskør

Lørdag d. 26 aug:

• 8 – 8.30 Ankomst / udlevering af deltagermateriale, samt morgenkaffe.
  • 8.45 Ældst tilmeldte køretøj sendes ud på den ca. 65 km lange rute i lokalområdet. Indlagte opgaver undervejs.
  • Busserne fra Danmarks Busmuseum kan medbringe passagerer, der ønsker at nyde rundturen og det gamle køretøj.
  • 50,00 kr for voksne. Børn u/ 12 år gratis ifølge med voksne.
  • 10 – 16.30 rundture med den unikke Renault TN6 by bus fra Paris – årg. 1934
  • 11.30 – 12.30 Samles alle køretøjerne til beskuelse på Skælskør havneområde, der i dagens anledning er lukket af for trafik.
  • 15.00 Offentliggøres vinderkøretøjet for dagens orienteringsløb, uddeling af præmier.
  • RC-TRUCKTEAM Roskilde er atter på plads med deres fantastiske lastbiler og entreprenørmaskiner i modeludgaver styret med joystick.
  • Div. arrangementer på havnen, spisetelt, lege og hoppeborge m.m. hele dagen.
  • 17.00 Slut på dagens program. Man kan tilmelde sig spisning og aftenhygge på Busmuseet kl. 18.30. Pris 180,00 for vokse. Børn u/ 12 år 90,00

Søndag d. 27 aug:

• 10 – 17.30 Danmarks Busmuseum Fabriksvej 1. Busmuseet åben, forskellige udstillinger og aktiviteter, musik, RC-TRUCKTEAM Roskilde fortsætter søndag med deres radiostyrende lastbiler og entreprenørmaskiner. Udstilling af Veterantraktorer og lastbiler.
  • Dagen byder på fremvisning af nye (gamle) busser tilgået bus museet her i 2017, bl.a. en Morris Commercial årg. 1949, chassiet af en DodgeBrothers årg. 1928/29 (får åben kaleche), samt 5-8 mere af forskellige mærker og årgange. Tilmelding af busser og lastbiler senest d. 10 aug. på mail: info@veteranbusserne.dk
  • OBS! 1. – 2. og 3. sept. afholder vi sammen med HY Club Danmark, Europa-træf for Citroen HY” i anledning af HY’eren fylder 70 år. Kom og se de mange HY’ere – og mere mere. Læs mere her